« Vissza / / Kantárok & Szárak / Kantárok & Orrszíjak / Zablanélküli Kantárok

F.R.A Freedom Riding Articles F.R.A Caval Compl. Cavemore kantár (Syst.2) ollóval és szárral

87090 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Mentsd meg 17% EXTRA a Horze & B Vertigo árát!
Másolja be a kódot: BEST-DEAL
A minimum rendelési érték 45000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2024.10.21-ig.
Szín: Black
Black F.R.A Caval Compl. Cavemore kantár (Syst.2) ollóval és szárral
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

FRA bitless rendszer 2: a bitless kantárok nem újak! Évszázadokon át magától értetődőnek tartották a harapós kantárt, mielőtt azt gondolták volna, hogy valamit a ló szájába adnak, az emberek egyszerűen tettek körül valamit. Akkoriban elegendő volt egy kötél kötőfékként, és így jött létre az első bit nélküli kantár. A támasztósúllyal, lábbal és tapintási segédeszközökkel kombinálva a lovas keze a gyeplőn keresztül tartja a kapcsolatot, nem a szájával, hanem a ló fejével. Ezek a segédeszközök az orrra, a nyakra és/vagy az arcra jutnak. A FRA® bitless bitless kantárok széles választékát kínálja; méretben a shettytől a shire-ig, különféle kivitelben és anyagokban a pamuttól a bőrig. FRA bitless rendszer 2: Működési elv: nyomás az orron. Általános: A lovak természetesen reflexszerűen reagálnak az orrukra nehezedő nyomásra, minden érintetlen ló meghallgatja az orrára adott nyomást. Alkalmasság: A kantárral letisztult, nagyon tiszta kommunikációt lehet építeni. A kantár nagyon jó megkülönböztető jeleket ad, és a tapasztalt lovas viszonylag rövid időn belül jól érzi magát ezzel a bitless kantárral. Általánosságban elmondható, hogy a kantár jó lehetőségeket kínál érzékeny lovakkal való használatra, különösen fiatal lovak törésekor.

Tulajdonságok:

  • Kivitel : komplett angol bőr kantár, stílusú cavesson FRA® star ollóval. Nyakrész : anatómiailag formált, lágyan párnázott Fejrészek : studhook csatlakozással, Toroköv : állítható Állöv : lágyan párnázott, csatokkal állítható Orrszíj : 3 gyűrű, puha párnázott csatokkal állítható méret Homlokpánt: lágyan párnázott, kecses formájú brosssal Gyep: teljes bőr 14 mm, csapos kampós csatlakozásokkal

Termékkód: 322948

Vélemények elolvasása:

Szín: