« Vissza / / Lótakarók / Vesetakarók & Munkatakarók

Kentucky Horsewear minden időjárási gyakorlatlap, 160g

63490 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Legjobb Ár
Legjobb Ár
Mentsd meg 17% EXTRA a Horze & B Vertigo árát!
Másolja be a kódot: BEST-DEAL
A minimum rendelési érték 45000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2024.10.21-ig.
Szín: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear minden időjárási gyakorlatlap, 160g
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A Quarter Rug All Weather egy háromrétegű anyagból készült, nagy teljesítményű szőnyeg. A 600D High Tenacity Polyester külső anyag vízálló/lélegző membránnal, belül pedig mesterséges nyúlbőrrel van laminálva. Ideális szőnyeg lovagláshoz vagy felmelegítéshez és lehűtéshez, amikor kint hideg van. A mesterséges nyúlbőr bélés extra meleget kínál, mert apró légzsebeket hoz létre, amelyek megtartják a test hőjét. A bélés nagyon puha tapintású a bőrön, és fényesíti a ló bundáját, valamint megakadályozza a dörzsölést. A Quarter Rug All Weather két tépőzárral rendelkezik a nyereghez rögzítéshez, valamint egy farokzsinórral. A barna műbőr csövek és a barna műbőr Kentucky logója nagyon divatos megjelenést kölcsönöz a szőnyegnek.

Tulajdonságok:

  • Négyzet alakú Háromrétegű membránszövet Vízálló / lélegző Műnyúlbőr bélés Kényelmes Megakadályozza a dörzsölést Nyereghez rögzítve Farokzsinór Mosógépben 30°-on mosható, szárító nélkül

Termékkód: 306145

Vélemények elolvasása:

Szín: