« Vissza / / Lótakarók / Terápiás Takarók

Bucas Therapy Cooler Leszárító Nyakrész

40890 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Mentsd meg 17% EXTRA a Horze & B Vertigo árát!
Másolja be a kódot: BEST-DEAL
A minimum rendelési érték 45000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2024.10.21-ig.
Szín: Dark Blue/Dark Blue
Dark Blue/Dark Blue Bucas Therapy Cooler Leszárító Nyakrész
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A Bucas Therapy Cooler Nyakvédő is elérhető, hogy kiegészítse a Therapy termékcsalád teljes testre gyakorolt hatását. Az anyag befedi a sörény és a mar területét, és rendkívül finom rozsdamentes acélhálóból készült, amely visszaveri a testben keletkező mágneses mezőket. A természetes mágneses mezők serkentik a vérkeringést és az oxigénáramlást a ló nyakában és sörényében, ami elősegíti a gyógyulást, csökkenti a duzzanatot és a gyulladást, valamint gyorsítja a regenerációt. Amikor a Therapy Nyakvédőt kombinálják a terápiás takaróval, segít a takaró teljes hatását elérni a lovon. Szükség esetén a nyakvédő 24 órán keresztül, heti 7 nap használható, mivel nem mágneses takaró, de ajánlott fokozatosan növelni a használatot és figyelemmel kísérni az első alkalommal. A selymesen puha bélés a sörény területén megakadályozza a dörzsölődést ezen a területen. A terápiás tulajdonságok nem moshatók ki, így a nyakvédőt úgy moshatja, mint bármely más Bucas terméket!

Tulajdonságok:

  • Bucas Therapy anyag belül
  • Finom rozsdamentes acélháló belül
  • Trocknende tulajdonságok
  • Tépőzáras rögzítés a takaróhoz való rögzítéshez
  • Selymes bélés

Mosási útmutató:

A Bucas termékek mosógépben moshatók, legfeljebb 30 ° C hőmérsékleten, kímélő programmal. Ne használjon hozzá öblítőt. Csak levegőn szárítsa, ne tegye szárítógépbe. Csak Bucas Takaró Mosószert használjon ezekhez a vízálló anyagú termékekhez. A háztartási tisztítószerek károsíthatják, vagy tönkretehetik a vízálló bevonatot. Ne vigye tisztítóba.

Termékkód: 335503

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: