A Horze sikertörténete

A Horze sikertörténete 1983-ban kezdődött, amikor Finnországban - a téli sportok városának is nevezett Lahtiban - létrejött egy ló- és lovasfelszereléssel foglalkozó kis cég, a Finn-Valjas.

Az első években csak néhány alkalmazottal dolgozott, akik Finnországon belül árultak ló- és lovasfelszereléseket különböző lovas eseményeken.

A 80-as és 90-es években jelentős lovas- és ügetőfelszerelés nagykereskedelmi vállalattá nőtte ki magát és felvette a Finn-Tack nevet. Ez kevésbé ismert ugyan, mint a Horze, de napjainkban is Európa vezető ügetőfelszerelés-gyártói közé tartozik.

2003-ban a vállalat megkezde kiskereskedelmi tevékenységét, saját boltokat nyitott és bevezette a Horze márkanevet - először Finnországban, Norvégiában, Svédországban, majd a többi európai országban is.

Napjainkban világszerte 28 országban működnek Horze márkaboltok, a méltán népszerű Horze termékkatalógus 15 nyelven jelenik meg - évente kétszer. Európán kívül már az Amerikai Egyesült Államokban, Ausztráliában és Dubaiban is megvásárolhatók a Horze termékek.

A Horze webáruháza, a www.horze.com az Európai Unió teljes területén kiszolgálja a lovasokat. A rendelések teljesítéséről a finnországi és hollandiai raktárak gondoskodnak.


A termékeket neves európai  lovasokkal együttműködve fejlesztjük folyamatosan, törekedve a kiváló minőségre és a maximális kényelemre. A termékek saját gyártásban készülnek és ez teszi lehetővé, hogy valóban minőségi felszerelést versenyképes áron kínáljunk.

Magyarországon 2008. szeptember 27-én nyílt meg Dunakeszin az első Horze Lovasáruház, 2009-ben pedig a bábolnai Horze Lovasbolt.

Dunakeszin a 600 m2-es eladótéren több, mint 4000 féle terméket kínálunk és a vásárlói visszajelzések alapján folyamatosan bővítjük a választékot.

Győződjön meg erről Ön is, látogasson el áruházunkba, ahol kávéval, teával, olvasósarokkal is kedveskedünk. A gyerekek szórakozásáról játszósarok és kültéri játszótér gondoskodik.