Szállítás Találat: 6 termék

A szállítás legfontosabb rész a biztonság! Az utazás önmagában nagyon stresszes időtöltés a lovak életében, de ha a lábvédelemre megfelelő figyelmet fordítasz, nem kell aggódnod. Strapabíró nejlon borítással, vastag polár béléssel.
0 Ismertető(k)
4 854 Ft‎ 8 980 Ft‎
Reduced price!
Raktárról szállítható (2-3 nap)
A szállítás legfontosabb rész a biztonság! Az utazás önmagában nagyon stresszes időtöltés a lovak életében, de ha a lábvédelemre megfelelő figyelmet fordítasz, nem kell aggódnod. Extra vastagon párnázott, a hátsó részek műanyag betéttel erősítettek a még nagyobb védelem érdekében.
0 Ismertető(k)
24 900 Ft‎
Raktárról szállítható (2-3 nap)
A szállítás legfontosabb rész a biztonság! Az utazás önmagában nagyon stresszes időtöltés a lovak életében, de ha a lábvédelemre megfelelő figyelmet fordítasz, nem kell aggódnod. Ezek a vastagon párnázott szállítókamáslik tökéletes védelmet biztosítanak. 
0 Ismertető(k)
14 390 Ft‎
Készlethiány, további információért hívja ügyfélszolgálatunkat.
Szállításkor mindig kidörzsölődik lovad farka? Ez a neoprén farokvédő a megoldás. Nincs több kitépődött szőrszál!
0 Ismertető(k)
3 490 Ft‎
Raktárról szállítható (2-3 nap)
Elegáns szállító kamásli vastag béléssel, mely lehetővé teszi, hogy lovad nyugalomban és biztonságban érkezzen meg úticéljára. A rövidebb fazon a védelmi fokozat csökkenése nélkül teszi lehetővé a könnyed járást. Tépőzárral könnyedén és gyorsan rögzíthető.
0 Ismertető(k)
18 890 Ft‎
Raktárról szállítható (2-3 nap)
Praktikus, pánttal rögzíthető bélelt farokvédő. Tépőzárral egyszerűen felhelyezhető, a pánt állítható hosszúságú. A farokvédőt 4 erős tépőzár tartja biztos helyen. Kiegészítője lehet szállításnak, vagy bármikor, amikor félted lovad érzékeny farokszőrzetét.
0 Ismertető(k)
10 990 Ft‎
Raktárról szállítható (2-3 nap).
Showing 1 - 6 of 6 items

Márkák