« Vissza / / Lótakarók / Polár Lótakarók

Kentucky Horsewear Mesh Combo hűtőlap

55090 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Legjobb Ár
Legjobb Ár
Ünnepeljen velünk!
35.000Ft: -15% EXTRA a Horze & B Vertigo és -7% majdnem minden más márkára
70.000Ft: -20% EXTRA a Horze & B Vertigo és -10% majdnem minden más márkára
Másolja be a kódot: AUTUMN-DEAL
Megtakarítás 35000Ft vásárlási értéktől 15% a Horze és a B Vertigo termékeken és 7% szinte minden más márkán. Megtakarítás 70000Ft vásárlási értéktől 20% a Horze és B Vertigo termékeken és 10% szinte minden más márkán. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az áru arányosan csökkentett értékét visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2024.09.09-ig bezárólag.
Szín: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear Mesh Combo hűtőlap
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Ez a többcélú Mesh Combo Cooler Sheetrug nélkülözhetetlen szőnyeg minden ló számára.

A Mesh Combo Cooler Sheet többféle célra használható terepen, istállóban és szállítás közben. Nagyon könnyű és lélegző anyagának köszönhetően ideális a lehűtéshez. Ezáltal a szőnyeg tökéletes a ló szárításához edzés vagy tavasszal vagy nyáron fürdés után. A hűtőlap a légylap és a 3D távtartó kombinációja. Hátsó részen: a könnyű, de erős méhsejt szerkezetű 3D távtartó magába szívja az izzadságot, miközben szárazon tartja lovat. Alsó részen: a hálós légylapszövet nem csak megakadályozza, hogy a bogarak megzavarják lovat, hanem segíti a légáramlást is. Ami fokozatosan lehűti a lovat. A Mesh Combo anyagait speciálisan tervezték, így a szőr nem tapad rá, így a hűsítő lepedő nagyon kényelmes viselet. A szőnyeg hátul anatómiailag formált, lapos bélésű válla, hogy a szőnyeg szépen illeszkedjen a ló formájához. Az extra kényelem érdekében mesterséges báránybőrt adtunk a marhoz és kivehető öblökhöz. Így a szőnyeget egyszerűen látványszőnyeggé varázsolhatja, ha eltávolítja a levehető hevedereket. Ezenkívül hozzáadtuk a jellegzetes barna tömlőnket és a Kentucky logót műbőrből a luxus megjelenés érdekében.

Tulajdonságok:

  • Felszívja az izzadságot és a vizet, miközben melegen tartja lovat Szépen illeszkedik a ló formájához A szőr nem tapad a szőnyeghez Luxus megjelenés és érzet 3D spacer technológia

Mosási útmutató:

A Mesh Combo Cooler Sheet 30°-on könnyen mosható gépben. Utána ne szárítsa szárítógépben.

Termékkód: 334160

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: