« Vissza / / Lábvédok & Fáslialátétek / Patacipok

Cavallo Hoof Boots F.R.A. FRA Cavallo normál CLB patacipő

54890 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Akár 50 % megtakarítás a nyári csúcspontokon
+ EXTRA 13 % kedvezmény a Horze & B Vertigo árából
+ EXTRA 9 % kedvezmény szinte minden más márkából
Másolja be a kódot: SUMMER-XTRA
A minimum rendelési érték 40000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 08.07.2024.
Szín: Black
Black FRA Cavallo normál CLB patacipő
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Aranyos kis csizma - miniknek.

Ha patavédelmet keres mini lovának vagy pónijának, a CLB a megfelelő bakancs! A CLB felsőrész nagy teherbírású, ipari minőségű, 1680 Denier nylonból készült, puha habszivacs gallérral a lovak kényelméért, fényvisszaverő logókkal a biztonság érdekében, valamint rugalmas és rugalmas izzóval. A csizma könnyen felhúzható, alkalmazkodik az egyes patákhoz és szárokhoz, és rajta is marad. Mindegyik csizma elfér bal vagy jobb lábbal, vagy a hátsó patákon használható.

Tulajdonságok:

  • Cserélhető tépőzáras rögzítő Rendszer Fényvisszaverő logók a biztonságért Puha hab gallér Nagy teherbírású, ipari minőségű 1680 Denier Nylon Felső Cavallo aláírás, amely az oldalsó vízelvezető nyílásokba épített, lehetővé teszi a víz be- és távozását, valamint a levegő keringését Exkluzív szabadalmaztatott elülső nyíló felső rendszer Párban eladó

Termékkód: 334264

Vélemények elolvasása:

Szín: