« Vissza / / Lábvédok & Fáslialátétek / Patacipok

Cavallo Hoof Boots F.R.A. FRA Cavallo méneskészlet, 12 db

6890 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Mentsd meg 17% EXTRA a Horze & B Vertigo árát!
Másolja be a kódot: BEST-DEAL
A minimum rendelési érték 45000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2024.10.21-ig.
Szín: Galvanisering
Galvanisering FRA Cavallo méneskészlet, 12 db
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A patás csizmacsapok jobb tapadást biztosítanak lovának csúszós körülmények között, például jégben, sárban és hóban. A szegek helyes felszerelésének útmutatóját megtalálod a galériában lévő videóban.

Tulajdonságok:

  • Amit szem előtt kell tartani a patás csizma szegekkel kapcsolatban: Győződjön meg arról, hogy a csizma jól illeszkedik, és a lova hozzászokott a viseléséhez, mielőtt szegecseket helyezne el. Mindig tegyen szegecseket mindkét csizmára a megfelelő egyensúly érdekében. A hancúrozó ló szeges csizmával megsérülhet önmagában és másokban Fúráskor ügyeljen arra, hogy a ménes ne nyúljon túl a talpon. Ez különösen a régebbi, kopott talpú csizmáknál jelenthet gondot Legyen óvatos a szegecsek használatakor, ha a talp vékonyabb, ami a csizmák elhasználódása és elszakadása miatt jelentkezik. A szegecsek áthatolhatnak a talpon. Mindig a legjobb belátásod szerint járj el, ha csúszós körülmények között indulsz útnak. A patás csizma extra tapadást biztosít, de megvannak a korlátai. A telepítés egyszerű Fúrjon elő 1/8 hüvelykes helymeghatározó furatokat egy 3/16 hüvelykes fúróval. Rögzítse a csapot a helyére az ÚJ ÉS FEJLESZTETT szerszám végén. Helyezze a csap futófelületének végét a fúrt lyuk fölé, és lassan fúrja meg a csapot

Anyagösszetétel:

Egy méret. Szerszám NEM tartozék.

Termékkód: 314929

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: