« Vissza / Lovas / Lovaglónadrágok / Téli Lovaglónadrágok

Schockemöhle Winter Heather női teljesülésű nadrág

64390 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Ünnepeljen velünk!
35.000Ft: -15% EXTRA a Horze & B Vertigo és -7% majdnem minden más márkára
70.000Ft: -20% EXTRA a Horze & B Vertigo és -10% majdnem minden más márkára
Másolja be a kódot: AUTUMN-DEAL
Megtakarítás 35000Ft vásárlási értéktől 15% a Horze és a B Vertigo termékeken és 7% szinte minden más márkán. Megtakarítás 70000Ft vásárlási értéktől 20% a Horze és B Vertigo termékeken és 10% szinte minden más márkán. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az áru arányosan csökkentett értékét visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2024.09.09-ig bezárólag.
Szín: Turquoise Blue
Turquoise Blue Schockemöhle Sports Winter Heather női teljesülésű nadrág
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Hideg napok jöhetnek – mert a Schockemöhle Sports Winter Heather Style FS prémium téli nadrágjával az alacsony hőmérséklet már nem árt Önnek. A sztreccs anyagból készült meleg dizájn nagy mozgásszabadságot biztosít, ennek ellenére megőrzi formáját és figurájú. A szükséges fogást a nyeregben csúszásmentes szilikon nyomat biztosítja. A funkcionális részletek közé tartozik az oldalsó mobiltelefon zseb és az elasztikus lábráncok. A logós strassz motívum, valamint a hátsó formázott járom optikailag is vonzóvá teszi ezt a nadrágot.

Tulajdonságok:

  • • Nőies prémium téli nadrág Teljes ülés szilikonmintás Két sportos cipzár csillogó tömítéssel elöl és hátul Hajlított hátul Elasztikus, kötött mandzsetta, szegélyén jacquard logóval Oldalsó zseb mobiltelefonnak jobb oldalon cipzárral Dekoratív varrások a derékrészen Logo strassz motívum a bal lábánál

Termékkód: 343566

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: