Casco Spirit-3 kobak

 Csillogó Swarovski kristályokkal díszítve, melyek lenyűgöző módon tükrözik vissza a szikrázó napsugarakat.&nb... Bővebben

More details

Mérettáblázatok ide kattintva érhetőek el

20.000 Ft felett,
ingyenes házhozszállítás

124 900 Ft‎

 Csillogó Swarovski kristályokkal díszítve, melyek lenyűgöző módon tükrözik vissza a szikrázó napsugarakat. Az ötletes újításairól ismert német kobakspecialista legfrissebb Spirit-3 Crystal modelljei többek közöttaz igényes lovasok számára kiemelten fontos exkluzív design kiegészítőkkel és a prémium kényelmet biztosító kialakításával nyűgözi le felhasználóit. A Swarovski kristályok szemkápráztató csillogása, a márvány hatású fényes virágminta és a különleges finomságú hasított bőr borítás kombinációjával a legújabb Spirit-3 Crystal Floral modell megjelenésekivételesen egyedire sikerült. A CASCO termékekre jellemző prémium minőség, igényes kidolgozás és a többféle egyedi színvariáció már csak a hab a tortán, ezen a legapróbb részletekig tökéletesen kidolgozott design-koncepción.

Méretek: S (52-56cm), M (56-58cm), L (58-62cm)
Színek: fekete, kék, barna, fekete virágmintával

A Spirit-3 Crystal esetében alkalmazott Casco technológiák:

  •                 Swarovski kristály díszítés: 

A szemet gyönyörködtető Swarovski kristályok csillogása tökéletesen harmonizál a finom hasított bőr borítással, és az elegáns bőr kiegészítőkkel

  •                 Négy évszakos kialakítás:

          Opcionális téli fülvédővel szerelhető fel, így az időjárástól és hőmérséklettől függetlenül egész évben használható.

  •                 Klima Automatik szellőzés:

A sisak felületén számos elülső és felső szellőzőnyílás biztosítja a menetszél folyamatos bejutását és az izzadság kipárolgását, így elősegítve az állandóan optimális fejklímát és csökkentve a megfázás veszélyét.

  •                 Monocoque in mold Combi héjszerkezet:

Kívül robosztus Hard-shell héjszerkezet, belül könnyű in mold váz. Új könnyűsúlyú kombinációja az ütéselnyelő EPS belső váznak és a kemény külső héjnak.

  •                 Disk Fit Vario méretállító rendszer: 

Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.

  •                 Megnövelt tarkóvédelmi zóna:

A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.

  •                 Optikai tuning:

Elegáns bőr kiegészítők, metál Casco embléma és egyéb stílusos kiegészítők fokozzák az exkluzív összhatást.

             Hardcase hordtáska: Prémium minőségű sisaktartó doboz az árban.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

Casco Spirit-3 kobak

Casco Spirit-3 kobak

 Csillogó Swarovski kristályokkal díszítve, melyek lenyűgöző módon tükrözik vissza a szikrázó napsugarakat.&nb... Bővebben

Írd meg véleményed