« Vissza / Lovas / Lovaglókesztyuk / Lovaglókesztyuk Minden Évszakra

uvex uvex i-performance II lovaglókesztyű

14090 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 3 )
Vásároljon többet - takarítson meg többet!
28.000Ft: -15% a Horze és B Vertigo termékekre
55.000Ft: -20% a Horze és B Vertigo termékekre
Másolja be a kódot: SAVEMORE
Mentés 15% a Horze és B Vertigo 28.000-Ft vásárlási értéktől. Megtakarítás 20% a Horze és B Vertigo 55.000-Ft vásárlási értéktől. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, az arányosan csökkentett értéket visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2024.10.07-ig bezárólag.
Szín: Black
Black uvex i-performance II lovaglókesztyű
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Fogáson! Az uvex i-performance 2 egy rendkívül rugalmas lovaglókesztyű, maximális tapadású: profikkal fejlesztették ki a legmagasabb igényekhez!

Ezt a rendkívül elasztikus, maximális tapadású lovaglókesztyűt uvex sportolókkal fejlesztették ki, és kiemelkedik tartósságával. Az ujjain és a felső részén lévő hálós alkalmazások tökéletes szellőzést és nagy kényelmet biztosítanak. A kialakítás része egy speciálisan kialakított gomb. Az uvex i-performance 2 érintőképernyővel kompatibilis, és 30 fokig mosható.

Tulajdonságok:

  • Tartósság: A nagy kopásállóság biztosítja a lovaglókesztyűk kiemelkedő tartósságát. Anyagerősítés: Dupla anyagréteg a szár érintkezési pontjainál (mutatóujj) a különösen kopásállóság érdekében. Optimális fogás: A rendkívül magas markolatfelülettel rendelkező anyagok biztosítják, hogy a gyeplő mindig biztonságban érezze magát a kézben – függetlenül attól, hogy nedves vagy száraz! Fit: Mint egy második bőr! A rugalmas szövetbetétek minden irányba nyújtanak nyúlást (4D-Stretch). Érintőképernyős képesség: Az ujjhegyen található nyitott pórusú anyag a lovaglókesztyűt érintőképernyővel kompatibilis.

Anyagösszetétel:

Külső kéz / belső kéz: 60% poliuretán, 40% poliamid. Hálóanyag: 87% poliamid, 13% elasztán.

Mosási útmutató:

Mosható (30 °C) - Fontos: zárja le az érintőszalagos pántot, tökéletesen illeszkedve a foltokhoz, hogy a mosógépben semmi ne ragadjon bele az érintőszalagba – hogy az érintőszalagos zár továbbra is megfelelően működjön. Azt is javasoljuk, hogy a kesztyűket mosógépben történő mosás előtt tegye egy szennyeszacskóba.

Termékkód: 991678

Vélemények elolvasása:

Szín: