« Vissza / Lovas / Biztonsági Felszerelés / Kobakok

Samshield Premium fekete bőr/króm, díjlovaglás (bélés nélkül)

Tól/től 225900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Akár 50 % megtakarítás a nyári csúcspontokon
+ EXTRA 13 % kedvezmény a Horze & B Vertigo árából
+ EXTRA 9 % kedvezmény szinte minden más márkából
Másolja be a kódot: SUMMER-XTRA
A minimum rendelési érték 40000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 08.07.2024.
Szín: Black
Black Samshield Premium fekete bőr/króm, díjlovaglás (bélés nélkül)
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Ehhez a termékhez bélés szükséges, amelyet a sisak vásárlása vagy ára NEM tartalmaz. A külön megvásárolható bélés a 320117-es cikk alatt található. A gyönyörű sisak gyönyörű ránézésre, és még jobb védelmet nyújt.

Ez a prémium díjlovas sisak eredeti Alcantara®-t tartalmaz a mikroszálas, velúrszerű felülethez, bőr és króm berakással. A prémium motorkerékpár-sisak-technológia által ihletett Samshield sisakok nagy teljesítményű anyagokból készülnek, hogy megóvják a versenyzőket fejlett kényelemmel és páratlan biztonsággal. A kiváló minőségű polikarbonát külső burkolat egy változó sűrűségű polisztirol állítható belső héjjal kombinálva kiváló ütéselnyelést biztosít. Ezt a tökéletes sisakot egy levehető és mosható belső komfortbéléssel szállítjuk, amely kliprendszerrel rendelkezik, hogy a sisakot a helyén tartsa, és ne billenjen le a lovas fejéről. Ez a teljesen cserélhető és testreszabható bélés fiatal lovasokkal együtt nőhet hosszú távú használatra. A szellőzőrendszer lehetővé teszi, hogy a légáramlás teljesen lehűtse a lovas fejét anélkül, hogy csúnya hozzáadott szellőzőnyílásokat és beömlőnyílásokat helyeznének el. A friss levegő kinyomja a forró levegőt a blazonon és a láthatatlan csatornákon keresztül, és a motoros feje nem ér hozzá a rendszerhez. Ez lehetővé teszi a teljes keringést nyomás és érintkezés nélkül.

Tulajdonságok:

  • Prémium szintű díjlovas sisak Kivehető memóriahabbal bélelve az egyszerű tisztítás és a tökéletes védelem érdekében A belső hab szintek hozzáadásával tökéletes illeszkedést biztosít Erős kliprendszer jobban tart, mint a tépőzáras rögzítő Vonzó dupla elülső légbeömlő az optimális légáramlásért Kiváló kényelem A külső héjjal felszerelt eredeti Alcantara® Valódi bőr állszíjjal Hátizsák a szállításhoz Díjlovas állszíjjal az alacsony konty frizura érdekében Normál nyakrész vágáshoz - Ellenőrizze a 304292-es tételt. Megfelel a CE VG1 biztonsági szabványoknak

Anyagösszetétel:

Külső héj: polikarbonát. Belső héj: polisztirol.

Termékkód: 319409

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: