« Vissza / Lovas / Biztonsági Felszerelés / Kobakok

Samshield Miss Shield Shadowmatt Chrome/Shimmer, normál (bélés nélkül)

215900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Ünnepeljük új kollekcióinkat!
28000Ft-tól: -15% EXTRA a Horze & B Vertigo-ra
55000Ft-tól: -20% EXTRA a Horze & B Vertigo-ra
és -5% EXTRA szinte minden más márkára
Másolja be a kódot: HZ-SPECIAL
Megtakarítás 28000Ft vásárlási értéktől 15% a Horze és a B Vertigo. Megtakarítás 55000Ft vásárlási értéktől 20% a Horze és B Vertigo termékeken és 5% szinte minden más márkán. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az áru arányosan csökkentett értékét visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2024. szeptember 23-ig bezárólag.
Szín: Black
Black Samshield Miss Shield Shadowmatt Chrome/Shimmer, normál (bélés nélkül)
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Ehhez a termékhez bélés szükséges, amelyet a sisak vásárlása vagy ára NEM tartalmaz. A külön megvásárolható bélés a 320118 cikk alatt található. A csillogó díszítések csillogást és fényt kölcsönöznek ennek a rendkívül biztonságos, matt fekete sisaknak.

A Samshield Miss Shield a Samshield sisak hosszabb szemellenzővel. A prémium motorkerékpár-sisak-technológia által ihletett Samshield sisakok nagy teljesítményű anyagokból készülnek, hogy megóvják a versenyzőket fejlett kényelemmel és páratlan biztonsággal. A kiváló minőségű polikarbonát külső burkolat egy változó sűrűségű polisztirol állítható belső héjjal kombinálva kiváló ütéselnyelést biztosít. A karcolásgátló matt festék mindig frissnek és professzionálisnak tűnik. Ezt a tökéletes sisakot egy levehető és mosható belső komfortbéléssel szállítjuk, amely kliprendszerrel rendelkezik, hogy a sisakot a helyén tartsa, és ne billenjen le a lovas fejéről. Ez a teljesen cserélhető és testreszabható bélés fiatal lovasokkal együtt nőhet hosszú távú használatra.

Tulajdonságok:

  • Hosszabb szemellenző A gyönyörű csillogó felső stílust és osztályt ad. Kivehető memóriahab béléssel az egyszerű tisztítás és a tökéletes védelem érdekében A belső hab fokozatonként hozzáadható, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson Erős kliprendszer jobban tart, mint a kampós rögzítő Vonzó első légbeömlő az optimális légáramlásért Kiváló kényelem Normál nyakkivágással Megfelel a CE VG1 szabványnak a biztonság érdekében

Anyagösszetétel:

Külső héj: polikarbonát. Belső héj: polisztirol.

Termékkód: 320119

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: