« Vissza / / Ápolószerek / Pataápolás / Pataolajok & Zsírok

Keralit babérkenőcs

7390 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
0.3 l (24633 Ft / l)
28000Ft: -15% kedvezmény Horze & B Vertigo
55000Ft: -6% EXTRA & -20% kedvezmény Horze & B Vertigo
Másolja be a kódot: SAVEMORE
Megtakarítás 28000Ft vásárlási értéktől 15% a Horze és a B Vertigo. Megtakarítás 55000Ft vásárlási értéktől 20% a Horze és B Vertigo termékeken és 6% szinte minden más márkán. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az áru arányosan csökkentett értékét visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 28. október 2024.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Keralit babérkenőcs
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A KERALIT babérolajos kenőcs egy ápoló- és hatóanyag-keverék természetes összetevőkből készült magas minőségű, vízoldható alapban. A kenőcs 20% tiszta babérolajat tartalmaz. Vízbarát tulajdonságainak köszönhetően a feloldott ápoló anyagok ideálisan felszívódnak a patába és a koronaszegélybe. Ez javítja a pata növekedését és mechanizmusát. A vízoldhatósága miatt a pata akár többszöri alkalmazás után is akadály nélkül képes felszívni és leadni a nedvességet. A pata vízegyensúlya így sértetlen marad. A hagyományos zsírok nem teszik lehetővé ezt, és több napig bezárják a pórusokat. A KERALIT babérolajos kenőcs javítja a pata vízegyensúlyát, ami növeli a vérkeringést a pata mozgásakor. A pata megnövekedett rugalmassága fokozza az anyagcserét a koronaszegélyben, és ezzel a pata növekedését.

Anyagösszetétel:

A kenőcs felvihető nedves vagy száraz patára, és be kell masszírozni a korona szélébe. Az alkalmazást hetente 2-3 alkalommal kell elvégezni a koronaterületen.

Termékkód: 926051

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: