« Vissza / Témák / Izlandi Ló / Izlandi Kantárok

PS of Sweden Nirak Bridle

122900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Ünnepeljen velünk!
35.000Ft: -15% EXTRA a Horze & B Vertigo és -7% majdnem minden más márkára
70.000Ft: -20% EXTRA a Horze & B Vertigo és -10% majdnem minden más márkára
Másolja be a kódot: AUTUMN-DEAL
Megtakarítás 35000Ft vásárlási értéktől 15% a Horze és a B Vertigo termékeken és 7% szinte minden más márkán. Megtakarítás 70000Ft vásárlási értéktől 20% a Horze és B Vertigo termékeken és 10% szinte minden más márkán. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az áru arányosan csökkentett értékét visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2024.09.09-ig bezárólag.
Szín: Black
Black PS of Sweden Nirak Bridle
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az állítható orrszíj lehetőséget ad a versenyzőnek, hogy megválassza, mekkora nyomást gyakoroljon az orrára. Segíti a lónak elfogadni a harapást, és tökéletes kantár mind a fiatal ló számára, aki még csak tanul a lovassal kommunikálni, valamint annak a lótípusnak, amely megpróbálja elkerülni a lovas kezével való érintkezést, és inkább a nyakát hajtja. sokkal. A kantár nagyon előre haladó lovak számára is alkalmas, mivel segít a lovasnak szabályozni a ló sebességét anélkül, hogy éles darabot adna a szájába, vagy túl erős kezet kapna. A Nirak™ kantár megfelelő fúróval kombinálva békés kommunikációt biztosít a ló és a lovas között. Az orrpánt semmilyen nyomást nem gyakorol a fogakra, így csökkenti a bitekkel kapcsolatos esetleges problémákat. A fejrész anatómiailag úgy van kialakítva, hogy enyhítse a nyomási pontokat az érzékeny nyaki területen, ami a ló sarka feletti légrés miatt rendkívül hatékony. Extra párnázással rendelkezik a fülek körül a ló további kényelméért. A pofadarabok laposak, szabályos kampókkal és a szabadalmaztatás alatt álló Cradles™-ekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy a bit a ló szájában lógjon, természetes rugalmasságot hozva létre, és tovább csökkenti a pollra nehezedő nyomást. A bölcsők választhatóak, és könnyen fel- és lecsatolhatóak. A pofadarabok mindkét végén állíthatóak, hogy a kantár minden egyes lóhoz tökéletesen illeszkedjen, és különböző méretű bitgyűrűket tegyen lehetővé. Minden tartó belül gumival van ellátva, hogy a legkeményebb kihívások mellett is a helyükön maradjanak. A homlokszíj egyedülálló, szabadalmaztatás alatt álló Click-it™ kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy néhány másodperc alatt lecserélje, még akkor is, ha a ló már viseli a kantárt.

Anyagösszetétel:

Spanyol növényi cserzett bőr. A FEI, a USEF/USDF és a BD versenyzésére is jóváhagyta ló- és pónilovakon, díjlovaglásban, ugrásban és terepfutásban.

Mosási útmutató:

A PS of Sweden azt javasolja, hogy a kantárt az első használat előtt olajjal kezeljük, hogy megóvjuk és megőrizzük a bőr kiváló minőségét. A bőr természetes termék, amely idővel fejlődik, és olajozáskor kissé sötétedhet.

Termékkód: 334343

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: