« Vissza / / Lótakarók / Istálló Takarók

Kentucky Horsewear Stable szőnyeg, 0g

74090 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 2 )
Legjobb Ár
Legjobb Ár
Ünnepeljen velünk!
35.000Ft: -15% EXTRA a Horze & B Vertigo és -7% majdnem minden más márkára
70.000Ft: -20% EXTRA a Horze & B Vertigo és -10% majdnem minden más márkára
Másolja be a kódot: AUTUMN-DEAL
Megtakarítás 35000Ft vásárlási értéktől 15% a Horze és a B Vertigo termékeken és 7% szinte minden más márkán. Megtakarítás 70000Ft vásárlási értéktől 20% a Horze és B Vertigo termékeken és 10% szinte minden más márkán. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az áru arányosan csökkentett értékét visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2024.09.09-ig bezárólag.
Szín: Black
Black Kentucky Horsewear Stable szőnyeg, 0g
DB/AB Kentucky Horsewear Stable szőnyeg, 0g
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A Kentucky Horsewear kiváló minőségű szőnyegeket fejlesztett ki. A Stable Rug 0g nagyon erős, kötött anyagból készült mesterséges nyúlbőr béléssel, amely rendkívül puha érzetet nyújt, és így megakadályozza a dörzsölést és a szőrszálak betapadását a bélésbe. A mesterséges nyúlbőr apró légzsebeket hoz létre, amelyek felfogják és megtartják a testhőt. A mesterséges nyúlbőr puha szőrének köszönhetően a lovak csillogóbb szőrzetet kapnak. A mesterséges báránybőr védi a mart a dörzsöléstől és a nyomástól. A gyémánt steppelt mintázatú külső anyag (1000D High Tenacity Polyester) megnehezíti a ló számára, hogy beleharapjon az anyagba és feltépje azt. Az istállószőnyeg dupla elülső zárással és tépőzárral rendelkezik a mellkason, valamint két keresztben. műbőrrel megerősített pántok. A bungee zsinór levehető, és műanyag borítása egyszerű tisztítást tesz lehetővé. A Stable Rug 0g 30°-on mosógépben mosható, szárító nélkül.

Tulajdonságok:

  • Anatómiai forma a tökéletes illeszkedésért Műnyúlbőr bélés Szuper erős a gyémánt foltvarrásnak köszönhetően Magas meleg-súly arány az optimális kényelemért Dupla elülső zár + tépőzár Két műbőrrel megerősített keresztszíj Levehető bungee zsinór műanyag borítással a könnyű tisztításért Mosógépben mosható 30°-on, szárító nélkül

Termékkód: 306141

Vélemények elolvasása:

Szín: