« Vissza / / Lábvédok & Fáslialátétek / Ínvédok & Bokavédok

Kentucky Horsewear Deep Bokavédő

44490 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Legjobb Ár
Legjobb Ár
Ünnepeljük új kollekcióinkat!
28000Ft-tól: -15% EXTRA a Horze & B Vertigo-ra
55000Ft-tól: -20% EXTRA a Horze & B Vertigo-ra
és -5% EXTRA szinte minden más márkára
Másolja be a kódot: HZ-SPECIAL
Megtakarítás 28000Ft vásárlási értéktől 15% a Horze és a B Vertigo. Megtakarítás 55000Ft vásárlási értéktől 20% a Horze és B Vertigo termékeken és 5% szinte minden más márkán. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az áru arányosan csökkentett értékét visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2024. szeptember 23-ig bezárólag.
Szín: Brown
Brown Kentucky Horsewear Deep Bokavédő
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A Deep bokavédő erős TPU külső héjból készül, több szellőzőnyílással és egy nagyobb háromszöghálós szellőzéssel. A bokavédő belső része extra TPU-réteggel megerősített, hogy védjen a nagyobb kopástól, amikor a hátulsó lábak összeütődnek. A Deep Bokavédő meghosszabbított speciális 3D béléssel rendelkezik, amely lefedi a csüdrész belsejét is, és véd a sebektől és egyéb sérülésektől. A speciális 3D anyag külseje puha gumival megerősített. A Deep Bokavédőt a FEI szabályai szerint fiatal lovak díjugrató pályáira engedélyezték. Szövetek és anyagok A bokavédő a Kentucky rendkívül légáteresztő és jól ismert, speciális 3D bélésével készül, amelyet a 3D kültéri lábvédőkben és takarókban is használnak. Robusztus külső héjuk könnyű, de erős TPU héjból készült. Az extra kiváló minőségű tépőzáras csatolás maximális fogást és biztonságot nyújt lovának, nem csavarodik el, vagy csúszik le. Forma és méret Az anatómiailag szabott kialakításnak köszönhetően a bokavédő jól illeszkedik a ló lábához, hogy maximális kényelmet és védelmet nyújtson. Ez lehetővé teszi a ló számára a maximális mozgásszabadságot, ezáltal jobban tud ugrani.

Tulajdonságok:

  • Erős TPU héj több szellőzőnyílással az optimális szellőzés és hűtés érdekében
  • Továbbfejlesztett szabással a maximális mozgásszabadság érdekében
  • Jól lélegző speciális 3D-s bélés a még nagyobb kényelemért és légáteresztő képességért
  • Hosszított darab puha gumiból, hogy megvédje a csüd részét
  • A fiatal ló kategóriákhoz engedélyezett

Mosási útmutató:

A bokavédő 30°C-on mosógépben mosható (szárítógép nélkül). Mindig azt tanácsoljuk, hogy használjon mosózsákot, hogy elkerülje a centrifuga okozta karcolásokat. Könnyedén használhatja a speciálisan TPU lábvédőkhöz kifejlesztett tisztítónkat, hogy a bokavédőnek mindig újszerű megjelenést biztosítson.

Termékkód: 342503

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: