« Vissza / / Nyergek, Hevederek & Kengyelek / Hevederek

Kentucky Horsewear báránybőr rövid pánt

99490 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Legjobb Ár
Legjobb Ár
Ünnepeljen velünk!
35.000Ft: -15% EXTRA a Horze & B Vertigo és -7% majdnem minden más márkára
70.000Ft: -20% EXTRA a Horze & B Vertigo és -10% majdnem minden más márkára
Másolja be a kódot: AUTUMN-DEAL
Megtakarítás 35000Ft vásárlási értéktől 15% a Horze és a B Vertigo termékeken és 7% szinte minden más márkán. Megtakarítás 70000Ft vásárlási értéktől 20% a Horze és B Vertigo termékeken és 10% szinte minden más márkán. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az áru arányosan csökkentett értékét visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2024.09.09-ig bezárólag.
Szín: Brown
Brown Kentucky Horsewear báránybőr rövid pánt
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

55-75 CM-TŐL ELÉRHETŐ – A széles védőlemezen kívül ez a rövid ménesheveder anatómiailag kialakított, kényelmes és biztonságot nyújt ugrás közben, miközben csökkenti a patkók vagy szegecsek által okozott sérülések kockázatát. ​Speciálisan kialakított és a ló természetes mozgását követő kialakítású, kényelmet és szabadságot kínál, valamint tehermentesíti a ló vállát és könyökét, így jobb légzést tesz lehetővé. Mindkét végén gumírozott a nyomás kiegyenlítése érdekében, valamint egy D-gyűrű található az iskolai felszereléshez, valamint egy csat, amellyel a mellvért a hevederhez rögzíthető. Az elasztikus gumik nagyon erősek és szilárdak, mivel három dupla anyagból készülnek, a Stud Girth pedig EVA védő belsővel rendelkezik. A szegheveder ​mesterséges bőrből készült, így 100%-ban állatbarát és könnyen karbantartható. A Kentucky Horsewear kifejlesztett egy Tack Cleanert a műbőr tisztítására. Nagyon egyszerű és hatékony! A műbőr nem szív fel semmilyen szennyeződést, izzadságot vagy vizet, ezért nagyon tartós! Nem változtatja meg a színét és nem sérül meg könnyen.

Tulajdonságok:

  • Anatómiailag kialakított Széles védőlemez véd a sérülések ellen Három dupla gumi mindkét oldalon: kiegyenlíti a nyomást és stabil marad D-gyűrű Karabiner kampó a mellpánt rögzítéséhez a hevederhez EVA védő belső Műbőr: 100%-ban állatbarát és egyszerű karbantartás + tartós mesterséges báránybőr bélés Mosógépben 30°-on mosható, szárítógép nélkül

Termékkód: 329963

Vélemények elolvasása:

Szín: