« Vissza / / Nyergek, Hevederek & Kengyelek / Hevederek

Kentucky Horsewear báránybőr anatómiai rövid heveder

103790 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Legjobb Ár
Legjobb Ár
Mentsd meg 17% EXTRA a Horze & B Vertigo árát!
Másolja be a kódot: BEST-DEAL
A minimum rendelési érték 45000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2024.10.21-ig.
Szín: Black
Black Kentucky Horsewear báránybőr anatómiai rövid heveder
Brown Kentucky Horsewear báránybőr anatómiai rövid heveder
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A speciálisan kialakított és a ló természetes mozgását követő báránybőr anatómiai övbőr kényelmet és szabadságot kínál. Tehermentesíti a ló vállát és könyökét, lehetővé téve a jobb légzést, miközben csökkenti a sérülések kockázatát. Mindkét végén gumírozott a nyomás kiegyenlítése érdekében, valamint egy D-gyűrű található az iskolai felszereléshez, valamint egy csat, amellyel a mellvért a hevederhez rögzíthető. A gumik nagyon erősek és szilárdak, mivel három dupla készült. A mesterséges báránybőr tépőzárral van a hevederhez rögzítve, így könnyen eltávolítható. A hevederhez két báránybőr bélés készlet tartozik. A fekete hevederhez egy natúr és egy fekete bélés tartozik, a barna hevederhez egy natúr és egy barna. Az Anatomic heveder műbőrből készült, így 100%-ban állatbarát és könnyen karbantartható. A műbőr nem szív fel semmilyen szennyeződést, izzadságot vagy vizet, ezért nagyon tartós! Nem változtatja meg a színét és nem sérül meg könnyen. A Kentucky Horsewear kifejlesztett egy Tack Cleanert a műbőrünk tisztítására. Nagyon egyszerű és hatékony! A műgyapjú betétek 30°-on mosógépben moshatók, szárítógép nélkül. A heveder fekete vagy barna színben kapható.

Tulajdonságok:

  • Anatómiailag formázott gumi mindkét oldalon a nyomás kiegyenlítése érdekében Erős és szilárd három dupla rugalmas D-gyűrű az iskolai felszerelés rögzítéséhez Csat mellvért rögzítéséhez Műbőr 2 db báránybőr betétből álló készlet: 1 természetes, 1 a hevederrel azonos színű. Mosógépben mosható 30° (nincs szárító) Tisztítsa meg a Tack Cleanerrel vagy vízzel (nem glicerines szappannal)

Termékkód: 329961

Vélemények elolvasása:

Szín: