Hasvédős heveder Találat: 4 termék

Kiváló minőségű bőrből készült kis hasvédős heveder, mindkét végén elasztikus. Díszes varrással, belül 10 mm széles gumírozott véggel. Jobboldalt Z-logóval. Ezüst színű, rozsdamentes acél csatokkal. Szín: BL
0 Ismertető(k)
11 030 Ft‎ 20 900 Ft‎
Reduced price!
Raktárról szállítható (2-3 nap)
Külső burkolata technopolimerből készült, ellenáll az ütődéseknek, karcolásoknak. Dupla sűrűségű, anatómiai belső testtel, mely eloszlatja a heveder húzásából eredő nyomást, csillapítja az ütéseket, rezgéseket. Antiallergén, jól szellőző neoprénnel bélelt. Könnyebb a hagyományos hevedereknél, az anatómiai forma biztosítja a teljes mozgásszabadságot.
0 Ismertető(k)
91 190 Ft‎
Raktárról szállítható (2-3 nap)
Mindkét végén gumis, anatómiailag formált hasvédős heveder ugrólovasoknak. Előzd meg a sérüléseket ezzel a különleges varrással díszített eredeti 100% bőr hevederrel! Lovad kényelméért és a heveder meghúzását könnyítő elasztikus toldással mindkét végén. Kiegészítő karikákkal és középső karabínerrel a segédszárak és a szügyelő felcsatolására.
0 Ismertető(k)
40 900 Ft‎
Raktárról szállítható (2-3 nap)
Minőségi bőrből készült hasvédős heveder. Mindkét végén elasztikus. Rozsdamentes acél csatokkal, a fekete színű ezüst csatokkal, a barna színű arany csatokkal. Középen és kétoldalt D-karikával a segédszárak rögzítéséhez.
0 Ismertető(k)
51 900 Ft‎
Raktárról szállítható (2-3 nap)
Showing 1 - 4 of 4 items

Márkák