« Vissza / / Lótakarmány / Étrendkiegészítők / Étrendkiegészítők Izomzatra

Trikem Trikem Energy Pro Balance, 2500 ml

16990 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
2.5 l (6796 Ft / l)
Ünnepeljük új kollekcióinkat!
28.000Ft: -15% EXTRA a Horze & B Vertigo
55.000Ft: -20% EXTRA a Horze & B Vertigo-ra és -6% szinte minden más márkára
Másolja be a kódot: BIG-SAVE
Megtakarítás 28000Ft vásárlási értéktől 15% a Horze és a B Vertigo. Megtakarítás 55000Ft vásárlási értéktől 20% a Horze és B Vertigo termékeken és 6% szinte minden más márkán. Más kedvezményes utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, a csökkentett értéket arányosan visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2024. szeptember 16-ig bezárólag.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Trikem Energy Pro Balance, 2500 ml
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Energia különböző zsírsavakból.

A Trikem Energy Oil különböző zsírsav-hosszúságú olaj, amely könnyen felszívódik. Emiatt körülbelül 3,5-szer több energiát biztosít, mint a hagyományos koncentrátum. Ideális egy adag kiegészítésére több energiával, de ugyanakkor kevesebb keményítővel. A zsírt egyrészt jól tolerálja a belek, másrészt nem befolyásolja a ló temperamentumát. A túl sok keményítő hatással lehet a gyomorra és az emésztőrendszer többi részére, és ez az egyik leggyakoribb oka a gyomorfekélyekkel kapcsolatos kiterjedt problémáknak. Az Energy Oil különféle rövid, közepes és hosszú szénláncú zsírsavakat tartalmaz, amelyek optimalizálják a felhasználást, és lehetővé teszik a ló számára, hogy nagy mennyiségű energiához juthasson gyorsan és hatékonyan. A lecitin hozzáadása elősegíti az emésztést és gyengéden hat a gyomor-bélrendszer nyálkahártyájára. A kemény munka előtti megnövelt adagolással kiegyensúlyozott lovat kap, még nagyobb állóképességgel. Hosszú távon kevésbé terheli a ló gyomrát és beleit. Megalapozza a terepet a megfelelő táplálkozás, a fokozott állóképesség és az egészségesebb élet számára.

Anyagösszetétel:

Összetétel: Repceolaj, Kókuszolaj, Lenmagolaj, MCT-olaj kókuszolajból, Lecitin (60g/kg). Zsírsavak megoszlása: egyszeresen telítetlen zsírsavak 35,7% telített zsírsavak 28,4% (ahol MCT-zsírok) 20,5% többszörösen telített zsírsavak 35,9% Omega 3 14,2% Omega 6 21,7% Adalékok per kg: E-vitamin-acetát 0,25g.

Termékkód: 313977

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: