« Vissza / / Lótakarók / Esotakaró Lovaknak

Horseware Rambo Duo Force Turnout incl. Levehető kapucni, 0g

270900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Ünnepeljük új kollekcióinkat!
28000Ft-tól: -15% EXTRA a Horze & B Vertigo-ra
55000Ft-tól: -20% EXTRA a Horze & B Vertigo-ra
és -5% EXTRA szinte minden más márkára
Másolja be a kódot: HZ-SPECIAL
Megtakarítás 28000Ft vásárlási értéktől 15% a Horze és a B Vertigo. Megtakarítás 55000Ft vásárlási értéktől 20% a Horze és B Vertigo termékeken és 5% szinte minden más márkán. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az áru arányosan csökkentett értékét visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2024. szeptember 23-ig bezárólag.
Szín: Dark Blue/Dark Blue/White
Dark Blue/Dark Blue/White Horseware Rambo Duo Force Turnout incl. Levehető kapucni, 0g
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A Rambo® Duo Force egyedi 1000D Ripstop ballisztikus nylonból készül. Erősítő szövéssel, amely 60%-kal erősebbé teszi a Rambo szövetet. Ez a szőnyeg antibakteriális, antisztatikus és fényesítő poliészter béléssel rendelkezik az egészséges bőr és a fényes szőrzet érdekében. A hőszigetelt szálbetét megőrzi eredeti szerkezetét az egyenletes töltés és a kiváló hőtartás érdekében. A Dual Leg Arches mozgásszabadságot és maximális hasfedést kínál. A 3 hengeres biztonsági kapocsrendszer 100 kg nyomást és vészhelyzet esetén eltörhet, így extra védelmet nyújt lovadnak. Az eltávolítható bélés és a motorháztető is sokoldalúságot tesz lehetővé változó éghajlaton. Törölje le a farok kábelét a könnyű tisztítás érdekében. Mint minden Rambo kitérő, a Rambo Duo Force is 3 éves garanciával rendelkezik a vízállóságra és a légáteresztésre.

Tulajdonságok:

  • Kettős lábboltozat Biztonsági hevederek Levehető csuklya mellékelve Bélés tartozék Biztonságos öv V-elülső zárás Törölje tisztára a farokzsinórt Légáteresztő Bélésrendszer Fényvisszaverő biztonsági csíkok Faroktartó heveder Vízálló

Termékkód: 336096

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: