« Vissza / / Lótakarmány / Étrendkiegészítők / Étrendkiegészítők Emésztőrendszerre

Cavalor Gastro Aid (6x50g)

32190 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
0.3 kg (107300 Ft / kg)
Mentsd meg 17% EXTRA a Horze & B Vertigo árát!
Másolja be a kódot: BEST-DEAL
A minimum rendelési érték 45000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2024.10.21-ig.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Cavalor Gastro Aid (6x50g)
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Több ló szenved gyomorirritációtól, mint amennyit elvárhatnánk. A Cavalor Gastro 8 több szinten működik annak érdekében, hogy a gyomor pH-ját semlegesen tartsa, és így megvédje a gyomor falát az irritációtól.

Használati javallat

Minden lót kezelő szakember értékeli a lovaglás kényes természetét. lóbél. A vékonybélrel és a vastagbéltel kapcsolatos problémák jól ismertek és rutinszerűen kezelhetők. Meglepő lehet, hogy konkrétan milyen gyakran érintett a gyomor; a gyomorfekély előfordulási gyakorisága rendkívül magas, különösen a teljesítményt nyújtó lovaknál. Különböző vizsgálatok (post mortem és gastro endoszkópos vizsgálatok) azt mutatják, hogy az aktív edzésben részt vevő lovak 75-89%-ának gyomorfekélye van. A gyomorfekély fő oka a laphám nyálka hosszan tartó gyomorsavnak való kitettsége. A lógyomra egyetlen védelmet nyújt a gyomorsavval és a pepszinnel szemben, a nyáltermelés. A gabonából készült étkezés vagy a hosszan tartó koplalás túlzott gyomorsavtermeléshez vezet, megfelelő nyáltermelés nélkül. Az intenzív testmozgás még jobban fokozza a gyomorsav termelődését oly módon, hogy a gyomor laphám nyálkahártyája alaposan megfürdik a savban. A gyomorfekélyes lovak olyan tüneteket mutathatnak, mint a teljesítmény csökkenése; savanyú hozzáállás; rossz szőrszőrzet; fogcsikorgatás; válogatós; Fogyás;...... stb. A fekélyek kezelése magában foglalja a gyomorsavszekréció gátlását, a termelődő sav semlegesítését vagy a laphám nyálkahártya megvédését a sav hatásától. A CAVALOR Gastro 8 táplálkozási eszközöket biztosít a savtermelés semlegesítéséhez és a regeneráció serkentéséhez. Különböző táplálkozási megközelítésekkel védi a gyomornyálkahártyát is különböző szinten (ahogy a legtöbb CAVALOR termék is teszi).

A termék összetétele

A Cavalor Gastro 8 nukleotidokat, bioflavonoidokat, gyógynövényeket és vitaminokat tartalmaz U.

Adagolás

30 g/nap, minimum 4-6 hétig

GYIK

Kombinálhatom-e a Cavalor Gastro 8-at Gastrogarddal ?

Igen, mellékhatások nélkül kombinálhatja a Cavalor Gastro 8-at a Gastrogarddal. A Gastrogard egy vényköteles gyógyszer, amely leállítja a savtermelést a gyomorban, és időt ad a fekély gyógyulására. A Cavalor Gastro 8 olyan táplálkozási elemeket tartalmaz, amelyek serkentik a különböző fiziológiai tényezők hatását, hogy segítsenek semlegesíteni a savtermelést és serkentik a regenerációt. A Cavalor Gastro 8 diétás összetevői a gyomor nyálkahártyájának különböző szintű védelmét is segítik, különböző táplálkozási megközelítésekkel. Fontos szem előtt tartani, hogy a gyomorfekélyek előfordulási gyakorisága rendkívül magas, különösen a teljesítményt nyújtó lovaknál.

Hogyan diagnosztizálják a gyomorfekélyt?

Külső tünetek, például a leesés teljesítményben, savanyú hozzáállás, rossz szőrzet, fogcsikorgatás, válogatós étkezés, fogyás. Vegye figyelembe ezeket a tüneteket. A gyomorfekély diagnosztizálásához klinikai vizsgálatokat kell alkalmazni, beleértve a gasztroszkópiát is.

Termékkód: 331687

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: