« Vissza / / Ápolószerek / Felszerelés Karbantartás / Bortisztítók

Stassek Equifix 3 fázisú bőrszappan, 2 liter

12790 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
2 l (6395 Ft / l)
Mentsd meg 17% EXTRA a Horze & B Vertigo árát!
Másolja be a kódot: BEST-DEAL
A minimum rendelési érték 45000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2024.10.21-ig.
Szín: Yellow/Brown
Yellow/Brown Stassek Equifix 3 fázisú bőrszappan, 2 liter
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Nincs többé gond a penészgombával a nyeregfelszereléseken! Az Equifix 3-fázisú bőrszappan a szennyezett bőr alapos tisztítására és zsírozására szolgál, és még a bőrtermékek penészgombáját is kiirtja. De ez még nem minden: egy speciális hatóanyagnak köszönhetően képes megakadályozni a penész újabb rohamát. Az 1. fázis kíméletesen és alaposan tisztítja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket és a penészgombát. A 2. fázis minden szükséges táplálékot biztosít a bőr számára. Rugalmassá teszi a bőrt és pórusig impregnálja létfontosságú olajokkal. A 3. fázis egy speciális védő formulát aktivál, amely hatékony, hosszú távú védelmet nyújt a baktériumok ellen, és jelentősen késlelteti a penészképződést.

Anyagösszetétel:

INCI: AQUA, DIETHANOLAMIDE, GLICERINE, SEC. PARAFFINSZULFONÁT, KOKAMID DEA, ILLAT, TARTÓSÍTÓSZEREK, RICINOLACID MIKROEMULZIÓ (>0,5%).

Termékkód: 25875

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: